Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Εβδομάδα Εστιατορίων του προγράμματος EUPHORIA

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου EUPHORIA που πραγματοποιεί η Αγραδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  έλαβε τέλος με επιτυχία η πρώτη Εβδομάδα Εστιατορίων, 13 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2021, που είχε ως σταθμό αφετηρίας την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης η προβολή, προώθηση και ενίσχυση ελληνικών προϊόντων όπως ελληνικά τυριά ΠΟΠ καθώς και τοπικούς ελληνικούς ερυθρούς και λευκούς οίνους ΠΟΠ-ΠΓΕ που παράγονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Με γνώμονα αυτό, επιλέχθηκαν 4 εστιατόρια που φιλοξένησαν τα προϊόντα μας και τα πρόσφεραν με χαρά στους επισκέπτες τους.

Η έναρξη της δράσης πραγματοποιήθηκε στο Oval Bistronomy όπου οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.

Δεύτερη στάση για το Restaurant Week στα πλαίσια υλοποίησης της καμπάνιας ΕUPHORIA , ήταν το  εστιατόριο Molyvos στην Θεσσαλονίκη.


Η δράση Restaurant Week στo πλαίσιo υλοποίησης της καμπάνιας ΕUPHORIA , συνεχίστηκε στο εστιατόριο Φουλ του Μεζέ, στην Θεσσαλονίκη την δυνατότητα να δοκιμάσουν πεντανόστιμα ελληνικά τυριά ΠΟΠ καθώς και τοπικούς ελληνικούς ερυθρούς και λευκούς οίνους ΠΟΠ-ΠΓΕ!

Με μια υπέροχη βραδιά στις 19 Δεκεμβρίου 2021 στο εστιατόριο Ρούγα στην Θεσσαλονίκη, ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα της δράσης Restaurant Week.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δοκίμασαν πεντανόστιμα ελληνικά τυριά ΠΟΠ καθώς και επιλεγμένους τοπικούς ελληνικούς ερυθρούς και λευκούς οίνους ΠΟΠ-ΠΓΕ!