Η Εβδομάδα Εστιατορίων για το Πρόγραμμα “EUPHORIA” συνεχίζεται στην πόλη της Καβάλας

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα από την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «EUPHORIA» στοχεύει στην στήριξη αγροδιατροφικών προϊόντων με παράδοση και ποιότητα, που έχουν Ευρωπαϊκή ταυτότητα και χαρακτηρίζονται από Αυθεντικές Ελληνικές Γεύσεις.
Η δράση «EUPHORIA» έχει σαν στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας και ειδικότερα την ενδυνάμωση της κατανάλωσης εμβληματικών προϊόντων με Ονομασία Προέλευσης και Γεωγραφική Ένδειξη (τυροκομικά ΠΟΠ, Οίνοι ΠΟΠ / ΠΓΕ, φρούτα ΠΟΠ) και του γιαουρτιού που παράγονται στην Κεντρική Μακεδονία.
Στα πλαίσια των παραπάνω, θα υλοποιηθεί η δράση «Εβδομάδες εστιατορίων», με την δεύτερη εβδομάδα να υλοποιείται από τις 29 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022 στην Καβάλα, όπου σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε να δοκιμάσετε εκλεκτά ελληνικά ΠΟΠ τυριά όπως φέτα ΠΟΠ, κασέρι και μανούρι ΠΟΠ καθώς και μοναδικούς ελληνικούς λευκούς και ερυθρούς ΠΟΠ-ΠΓΕ οίνους.
Η δράση «εβδομάδα εστιατορίων» θα πραγματοποιηθεί στα κάτωθι καταστήματα ως εξής:
• 29 Ιανουαρίου: Στο κουτούκι του Σαρρή, 8.00 μ.μ. – 12.00 μ.μ. , Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, Εμπορικό κέντρο Καβάλας, 2ος όροφος
• 30 Ιανουαρίου: Μπαλαούρο, 2.00 μ.μ. – 12.00 μ.μ., Θάσου 19, Λιμανάκι Σφαγείων.