EUPHORIA | Oλοκληρώθηκε η 5η δράση Restaurant Weeks στην Θεσσαλονίκη

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας / ΑΣ-ΠΚΜ, από τις 2 έως τις 8 Απριλίου 2022 υλοποίησε ακόμη μία εβδομάδα εστιατορίων η οποία πραγματοποιήθηκε σε 4 εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και τα προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ εντυπωσίασαν τους επισκέπτες. Γεύθηκαν τα ιδιαίτερα κρασιά, τα τυροκομικά και το γιαούρτι, που η ευρωπαϊκή τους ταυτότητα αναδεικνύεται από την παράδοση και την ασύγκριτη ποιότητά τους.

Η δράση «EUPHORIA» έχει σαν στόχο την  ενίσχυση και υποστήριξη του αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας και ειδικότερα την ενδυνάμωση της κατανάλωσης εμβληματικών προϊόντων με Ονομασία Προέλευσης και Γεωγραφική Ένδειξη (τυροκομικά ΠΟΠ, Οίνοι ΠΟΠ / ΠΓΕ, φρούτα ΠΟΠ) και του γιαουρτιού που παράγονται στην Κεντρική Μακεδονία.

Πρώτο εστιατόριο που πραγματοποιήθηκε η δράση τις ημερομηνίες 2-3 Απριλίου ήταν το εστιατόριο Κιβωτός των Γεύσεων

Επόμενη στάση για τη δράση Εβδομάδα Εστιατορίων ήταν το Oval Bistronomy 4-5 Απρλίου όπου οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.

Η δράση Restaurant Week στo πλαίσιo υλοποίησης της καμπάνιας ΕUPHORIA , συνεχίστηκε στο εστιατόριο Μόλυβος, στην Θεσσαλονίκη 7 Απριλίου, την δυνατότητα να δοκιμάσουν πεντανόστιμα ελληνικά τυριά ΠΟΠ καθώς και τοπικούς ελληνικούς ερυθρούς και λευκούς οίνους ΠΟΠ-ΠΓΕ!

Τέλος με ένα διήμερο στο εστιατόριο Μπακάλ στις 6 Απριλίου και μια υπέροχη βραδιά στις 8 Απριλίου 2022 έκλεισε η Εβδομάδα Εστιατορίων στην Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δοκίμασαν πεντανόστιμα ελληνικά τυριά ΠΟΠ καθώς και επιλεγμένους τοπικούς ελληνικούς ερυθρούς και λευκούς οίνους ΠΟΠ-ΠΓΕ!