Εκδήλωση Ενημέρωσης δύο ευρωπαϊκών προγραμμάτων προβολής και προώθησης γεωργοδιατροφικών προϊόντων | ExperienceEU και SUSTEM

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής πραγματοποίησαν στις 29 Ιουνίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, εκδήλωση ενημέρωσης για δύο ευρωπαϊκά προγράμματα προβολής και προώθησης γεωργοδιατροφικών προϊόντων, το ExperienceEU και SUSTEM σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Π.Ε Χαλκιδικής.

Ο Κωνσταντίνος Κιλτίδης, Πρόεδρος, της ΑΣ-ΠΚΜ, και η ομάδα έργου του φορέα, προέβησαν σε ενημέρωση των δύο ευρωπαϊκών προγραμμάτων προβολής και προώθησης γεωργοδιατροφικών προϊόντων, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιάννης Κουφίδης αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου αναφορικά με τον αγροδιατροφικό και τουριστικό τομέα. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη δυνατότητα επιδότησης των επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο για συμμετοχή σε εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος και τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής ο Γρηγόρης Τάσιος, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα της συνεργασίας και της συνέργειας μεταξύ των φορέων για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία.